Cautare

1042 de rezultate pentru "radio zu" (4.09 secunde)
Secretarul general al PRM, senatorul Gheorghe Funar, propune, printr-o initiativa legislativa, ca presedintele Romaniei sa se poata adresa saptamanal cetatenilor romani, prin intermediul postului public de radio, dupa modelul american.
Liderul partidului de extrema-dreapta Israel Beiteinu Avigdor Lieberman (foto) prezentat pentru functia de ministru de externe va fi interogat de politie fiind suspectat de coruptie a afirmat luni postul de radio militar.
In timpul dialogului cu oficialii Radio Europa Libera, presedintele Romaniei si-a aratat preferintele in materie de media.
Pai, pentru asta este platit de fapt, sa-l duca la postul de televiziune, ca este public, ca e al unui mogul, sa-l duca acolo, sa-i faca emisiuni", a detaliat Basescu la postul public de radio Radio Romania Actualitati (RRA).
Candidatul PD-L la functia de presedinte al Romaniei este presedintele in exercitiu", a declarat Emil Boc la postul public de radio.
Romania nu mai este cea din 2004, indiscutabil", a spus seful statului in cadrul unei emisiuni difuzate duminica dimineata la postul public de radio, aratand ca, in timpul mandatului sau Romania a avut parte de echimbari positive - aderarea la UE in 2007, introducerea cotei unice de16%, introducerea pensiei minime, au crescut salariile, pensiile, iar nivelul de saracie s-a redus.
Directorul adjunct al agentiei de presa ITAR TASS, jurnalistul Mihail Gusman, l-a ironizat pe presedintele Traian Basescu, intr-o emisiune la Radio Ecoul Moscovei, facand referire la oraselul natal al acestuia din Dobrogea, la vinul Murfatlar, la mentalitatea sa de vaporean, la campania impotriva cainilor fara stapan, a demolarii chioscurilor, dar si la privirea presedintelui.
• Presa internationala n-a ratat stirea • "Premierul Romaniei, Emil Boc, a supravietuit unei noi motiuni de cenzura, a patra de anul acesta, dupa ce un barbat a sarit de la balconul Parlamentului pentru a protesta fata de politicile economice", noteaza Radio Free Europe/Radio Liberty.
Este chiar ea, Raluca Turcan, nevasta sotului ei si sefa peste cultura, televiziune si radio la Camera Deputatilor, dat fiind ca este culta, televizata si radiodifuzata.
Traian Basescu a declarat, joi, la Radio Romania Actualitati (RRA), ca persoanele cercetate in cazul mitei din vami au sansa sa faca mai putina puscarie sau chiar deloc daca vor spune cui au dat bani, "cu nume si prenume".
Urban ar fi dat explicatii, daca era in PSD Adrian Nastase l-ar fi chemat la explicatii pe senatorul PDL, Iulian Urban, daca acesta ar fi fost membru PSD, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, la Radio France International, referitor la afirmatiile senatorului PDL Iulian Urban.
Proclamatia regelui La 23 August 1944, ora 22.00, la radio a fost citita Proclamatia Regelui Mihai catre Poporul Roman. ... La ora 22, proclamatia regelui a fost citita la radio.
Radio France International: Ilie Sarbu: Ar fi o greseala sa ne grabim cu anuntarea candidatului la prezidentiale PSD nu trebuie sa se grabeasca sa anunte candidatul la alegerile prezidentiale din toamna.
- Experienta mea, dincolo de faptul ca aproape 10 ani am detinut si condus un post de televiziune, un post de radio si presa scrisa in provincie, din 2008 pana in 2016 am fost senator si membru al Comisiei pentru cultura si media a Senatului, iar in perioada 2012-2016 am detinut si functia de presedinte al comisiei.
Industria transportului aerian a inceput sa introduca un sistem de identificare radio, care sa permita identificarea bagajelor pe tot parcursul traseului lor.
- radio CD 2x15W cu panou detasabil (optional). ... - radio CD MP3 4x15W cu panou detasabil. Toti cei care doresc sa viziteze noua locatie Nalba pot apela la taxi As sau Luciano, iar Nalba le va plati calatoria.
Gazeta de Sud, Radio Sud, Radio Oltenia Craiova, National FM, Cuvântul libertatii, 24 FUN, Finantare.ro, Casa si Biroul, PR Wave, respectiv publicatiile Agora Media:
Gazeta de Sud, Radio Sud, Radio Oltenia Craiova, National FM, Cuvântul libertatii, 24 FUN, Finantare.ro, Casa si Biroul, PR Wave, respectiv publicatiile Agora Media:
Mai este echipata cu radio CD cu MP3. Ramân pe radio, nu am CD-uri la mine. Îmi potrivesc scaunul. Observ ca este reglabil pe înaltime, reglaj care se face manual.
La categoria „activitati cinematografice, de radio si televiziune si ale agentiilor de presa, alte activitati de spectacole“ exista un singur premiant, din rândul „întreprinderilor mici“. Este vorba de firma MYTY SAT PRODCOMIMPEX SRL Craiova, cu activitati de radio si televiziune.
google-analytics.com